MplusKASSA

MplusKASSA

 


​MPLUS QLIJN KASSASOFTWARE


Met de Qlijn brengt Mplus compleet vernieuwde kassasoftware op de markt.
Een nieuwe layout en een innovatieve
verkoopstructuur maakt de Qlijn de beste én gebruiksvriendelijkste kassasoftware van dit moment.

Kassa automatisering voor de horeca​Gebruikersgemak van het hoogste niveau !

Door middel van de plattegrond precies zien welke tafel nodig van een nieuw drankje voorzien moet worden. Of toon de tafels in een overzichtelijke lijst. De plattegrond is volledig naar eigen wens in te delen, zowel in 2D als in 3D.

Meteen de historie van een tafel overzichtelijk bij het opnemen van een nieuwe bestelling.
Naam toevoegen, bon splitsen, bereidingswijzes en veranderen van gangen en dat allemaal op de plek waar u het verwacht

  

Efficiënt werken met handhelds


De Mpluskassa handhelds draaien op het Android besturingssysteem zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste en beste apparatuur.

De Mpluskassa handhelds hebben een groot aantal functies waardoor u praktisch een volwaardige kassa in uw broekzak hebt.
 

 

Voorkom fraude! Houd grip op uw personeel.

​Mpluskassa geeft inzicht in de belangrijkste bedrijfscijfers, zoals loonkosten, omzet, percentage loonkosten/omzet en arbeidsproductiviteit.

Daarnaast kunt u uw gewerkte uren ook direct exporteren naaar L1NDA of Horeko.
 
 

Koppel uw boekhoudpakket en bespaar tijd en geld

Mpluskassa biedt de mogelijkheid om aan uw eigen boekhoudpakket te koppelen. Op dit moment zijn er een aantal boekhoudprogramma's gekoppeld en in de toekomst zullen hier diverse boekhoudprogramma's aan toegevoegd worden. Ga naar onze App Store voor een overzicht.
Financiële data uit Mpluskassa halen voor uw eigen boekhoudpakket?
Dat kan natuurlijk ook ! 
 
 

Altijd en overal inzicht

Met Mpluskassa krijgt u standaard online rapportage zodat u altijd en overal overzicht heeft. Klik op 'Bekijk de rapportage' voor een kleine impressie.

Ook in de back-office van Mpluskassa vind u uitgebreide rapportage. Meer weten en zelf aan de slag? Ga naar de 'Gratis 30 dagen demo' hieronder.

Kassa automatisering voor de retail​Maximale snelheid in de kassa !

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in de Mpluskassa. Zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

Mpluskassa ontvangt nieuwe artikelbestanden van diverse leveranciers waardoor uw artikelbeheer altijd up-to-date is. Dat scheelt u veel tijd. Ook kunt u zelf gemakkelijk artikelen toevoegen.

  

Kassa automatisering voor uw snackbar​De snelheid en het gebruikersgemak is zo hoog

Personeel heeft minimale inwerktijd nodig om snel en foutloos te kunnen werken met Mpluskassa. Door het weglaten van alle overbodige knoppen en het gebruikmaken van afbeeldingen is Mpluskassa de meest gebruiksvriendelijke kassa van dit moment.

Mpluskassa kunt u uitbreiden met orderfunctionaliteit. Wanneer u uw webshop of snackapp koppelt worden bestellingen direct als order in Mpluskassa geplaatst. 

  

Kassa automatisering voor de zorg​Kassabediening was nog nooit zo eenvoudig !

De meest gebruiksvriendelijke en flexibele touchscreen kassa op de Nederlandse markt. Mpluskassa is visueel ingericht, want afbeeldingen zeggen echt meer dan woorden. Overbodige knoppen zijn weggelaten zodat er een gestroomlijnde gebruikservaring overblijft.

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. Mpluskassa berekent voor u de meest efficiënte munt en biljet teruggave..

  

Kassa automatisering voor de bakkerij​Bedieningsgemak voor al uw medewerkers

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Mpluskassa. Zet onbeperkt bonnen in de wacht. Wissel eenvoudig tussen werknemers. Uw producten staan visueel op snelknoppen en kunnen ook gescand worden.

​U kunt in Mpluskassa op elk moment direct een order aanmaken en afhandelen. Doe direct een aanbetaling of scan de order wanneer de klant zijn bestelling ophaalt en reken dan af. Maak van een bestaande order een herhaalorder zodat u deze nooit meer vergeet. Webshoporders, kassa-orders en herhaalorders worden voor u beheerd in dit krachtige softwarepakket.

  

Kassa automatisering voor uw verenigingKassabediening was nog nooit zo eenvoudig

De meest gebruiksvriendelijke en flexibele touchscreen kassa op de Nederlandse markt. Mpluskassa is visueel ingericht, want afbeeldingen zeggen echt meer dan woorden.
Overbodige knoppen zijn weggelaten zodat er een gestroomlijnde gebruikservaring overblijft.

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. Mpluskassa berekent voor u de meest efficiënte munt en biljet teruggave.
 

Altijd en overal inzicht voor de penningmeester

Met Mpluskassa krijgt u standaard online rapportage zodat u altijd en overal overzicht heeft. Klik op 'Bekijk de rapportage' voor een kleine impressie.

Ook in de back-office van Mpluskassa vind u uitgebreide rapportage. Meer weten en zelf aan de slag? Ga naar de 'Gratis 30 dagen demo' hieronder.