QR bestellen made easy.

Eenvoudig QR-bestellen aan tafel
Door de maatregelen rondom de corona pandemie ben je als horeca ondernemer al veel omzet misgelopen. In de tijd dat je weer open mag, wil je dit natuurlijk ook optimaal benutten. Weka kassasystemen wil jou hierbij helpen! Een omzetverhogende bestel app is een onmisbare oplossing voor de horeca.

Corona zorgt voor een andere manier van leven én ondernemen. We maken ons klaar voor de 1,5-meter-economie met het QR-bestellen via MplusKASSA Order. Kies voor veiligheid en gezondheid, laat jouw gasten via hun eigen smartphone bestellen en betalen. Hiermee voorkom je zoveel mogelijk contact tussen de medewerker en de gast. Na het eenvoudig bestellen aan tafel via de QR-code, haalt de gast de bestelling op bij een afhaalpunt of wordt het door een medewerker gebracht.

De bestel app is direct gekoppeld aan de kassa en de keukenschermen. Dit zorgt voor inzicht, gemak én het scheelt tijd!

In 3 stappen QR-bestellen

1. Je zet op elke tafel een bordje met een korte uitleg en een unieke tafel QR-code. De gast kan deze code scannen op zijn smartphone. Zo komt hij veilig en automatisch in de bestel app. Het tafelnummer is direct gekoppeld door de unieke QR-code. Het is laagdrempelig, dus de gast hoeft niks te downloaden en geen account aan te maken.

2. De gast scrollt door jouw digitale menukaart, kiest wat hij wil en betaalt. De order komt vervolgens binnen bij de bar of keuken(schermen).

3. Kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf zijn bestelling kan pakken of laat de bestelling uitserveren. De order is direct verwerkt in de kassa en de keukenschermen.

 

Wat kost een QR bestel app?

> Je zit niet vast aan een jaarlijks of maandelijks contract. Het gebruik van de bestel app is opzegbaar wanneer jij dat wilt.

> Per iDEAL transactie wordt er €0,25 gerekend. Dit kun je voor eigen rekening nemen of doorberekenen naar de gast. Bij een hoog transactievolume zijn de transactiekosten bespreekbaar. Wil je meer betaalmethodes toevoegen? Hou er rekening mee dat de transactiekosten verschillen per betaalmethode.

> Je kunt ook gebruik maken van de QR-code bestel app als je geen gebruik maakt van het kassasysteem van MplusKASSA. Dit is al mogelijk vanaf €499,-. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De 6 grootste voordelen van QR-bestellen
+ Klaar voor de 1,5-meter-economie
Hou het veilig en gezond, 1,5 meter afstand houden is onvermijdelijk. Met een QR bestel app kun je toch open en maak je weer omzet.

+ Omzetverhogend
Gasten staan te springen om weer te genieten van onder andere de horeca. De bestel app werkt omzetverhogend omdat de gast zich op zijn gemak voelt en zoveel en zovaak hij wilt, kan bestellen!

+ Personeel- en kostenbesparend
Door het werken met een QR-code bestel app aan tafel hoef je minder personeel in te zetten die bestelling opnemen en uitserveren. Dit voorkomt onnodig contact tussen medewerker en gast én werkt daarnaast dus kostenbesparend.

+ Gastvrij
Zelf bestellen en scrollen door een menukaart is leuk voor gasten! De bestel app is een visueel aantrekkelijke oplossing. Doordat de gast via de bestel app aan tafel kan bestellen wanneer en hoe vaak hij wilt, ervaart hij een nieuw niveau gastvrijheid en service.

+ Eenvoudig
Bestellen met de QR-code bestel app wordt eenvoudig gelanceerd binnen jouw bedrijf. Binnen no-time kun je aan de slag! Daarnaast is het voor de gasten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo is het een win-win oplossing voor de ondernemer én de gast.

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of bel +31 45 405 27 33