“Weka levert branche specifieke oplossingen, van klein tot groot tegen een eerlijke prijs.”

Iedere branche heeft zijn eigen specifieke uitdagingen als het gaat om kassasystemen. U zoekt daarom een kassaleverancier met ruime ervaring in uw branche. Iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Pas dan kan de leverancier u een goed advies geven over welke kassa het beste bij uw onderneming past. U wilt tenslotte geen horeca-kassa in uw modezaak. Weka houdt rekening met uw wensen en eisen.

In diverse restaurants, cafetaria’s, cafés, hotels, schoenenwinkels, kledingwinkels, bedrijfskantines, sportkantines, bakkerijen en zorginstellingen staat een kassasysteem van Weka.

Per branche zijn er diverse functionaliteiten te koppelen aan het kassasysteem. In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van handhelds en bestelzuilen. Voor modezaken en retail zijn er scanners die uw zelfgemaakte prijskaartjes scannen of is uw kassa gekoppeld met de webshop.

Koppel uw kassasysteem met modules en externe bedrijven voor optimale bedrijfsvoering. Van artikelbeheer tot rapportages inkijken en doorsturen naar uw boekhouder of een directe koppeling met uw boekhoud pakket. Besteed aandacht aan uw klanten en laat de kassa uw zaak voeren.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

“Sinds we een kassasysteem van Weka gebruiken werken we efficiënter en is onze omzet gestegen.”
Susanne Jansen – eigenaar kledingzaak Your Story – Valkenburg

Voor iedere branche een passende kassa

“Wij geven u graag een passend advies.”

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

De betrouwbaarheid van ons kassasysteem
is cruciaal,
zeker op drukke dagen

Probeer de gratis demo