“Weka heeft een kassasysteem voor iedere onderneming”

U helpt ondernemers in diverse branches. Niet alleen bij het opstarten van het bedrijf adviseert u de ondernemer, maar u wilt hen blijvend kunnen adviseren en helpen waar nodig. Een goed advies is goud waard voor uw klant.

Iedere branche heeft een ander kassasysteem nodig. Iedere branche heeft zijn eigen specifieke kenmerken en eisen. U geeft zelf ook specifiek advies aan de nieuwe eigenaar van een schoenenwinkel. U zal deze cliënt geen advies geven over het aannemen van een goede chef-kok. Zo werkt dat ook met een goed kassasysteem.

Weka is dé adviseur op het gebied van kassasystemen. Wij bekijken samen met de klant wat de wensen en eisen zijn. Wij hebben ruime ervaring met diverse branches en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij een gericht en degelijk advies geven aan iedere onderneming waar afgerekend moet worden. Weka levert branche specifieke oplossingen van klein tot groot tegen een eerlijke prijs. Met onovertroffen service!

Wij denken niet alleen aan uw klant maar ook aan u! Er zijn diverse opties mogelijk met de kassa om rapportages te maken van bijvoorbeeld inkoop en omzet per bepaalde periode. Deze kunnen worden geprint of direct naar u als adviseur worden gemaild. Nog mooier is de optie om een koppeling met uw boekhoudpakket te realiseren. Het Rekening schema wordt in het kassasysteem gezet. Alles synchroniseert automatisch. Het inboeken van lossen “Z” stroken is niet meer noodzakelijk. Ook u bespaard tijd met een kassasysteem van Weka!

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka
Icoon Adviseurs

Kassa-apparatuur voor ieder bedrijf

“Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat we samen voor uw klant kunnen bieden? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.”

Breidt uw kassa uit met onze modules

Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereken uw ingrediënten op basis van verkooporders.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

Met een intelligente kassa
kun je
geld verdienen

Probeer de gratis demo