“Iedere bakkerij heeft een kassasysteem van Weka nodig!”

Voor het afrekenen in uw bakkerij heeft Weka kassasystemen uit Limburg een speciale oplossing.

Bij de meeste bakkers ligt het brood links, het gebak rechts. Of vice versa. U en uw medewerkers rennen van hot naar her voor de klant. Het kan daarom noodzakelijk zijn dat er meerdere kassasystemen zijn waar verkopers door elkaar heen op kunnen afrekenen. Brood links aanslaan, vervolgens het gebak bij de andere kassa rechts aanslaan.

Bestellingen voor het weekend neemt u op met de kassa en de bakkerij krijgt door wat er gemaakt moet worden. Daarbij wordt voor de bakkerij een baklijst gemaakt op basis van de geplaatste orders. En op basis van die lijst bestelt u weer eenvoudig de benodigde ingrediënten. Vervolgens draait u de factuur uit en de bestelling ligt op het juiste moment klaar.

De kassa heeft een uiterst vriendelijk bedieningsgemak. Op drukke momenten bent u niet lang bezig met het zoeken van artikelen op de kassa door de heldere menustructuur. Voor het uitgeven van wisselgeld hoeft niet meer gerekend te worden, de kassa geeft visueel aan wat er het beste teruggegeven kan worden. Hierdoor voorkomt u lange wachtrijen in uw winkel.

Bent u een rijdende bakker? Dan hebben wij ook voor u een unieke oplossing! Met een mobiele kassaoplossing kunt u op locatie een bon maken en de klant laten afrekenen. U kunt ook een factuur aanmaken die per mail naar de klant wordt verstuurd. Zo kunt u ook op locatie de service en het gemak van een fysieke winkel bieden.

Houd met de kassa de gewerkte uren van uw medewerkers eenvoudig bij met de module urenregistratie en stuur de rapportages van uw omzet naar uw boekhouder.
En kan de klant ook online bij u bestellen? Dan koppelt u gewoon uw webshop aan het kassasysteem.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

“Deze nieuwe stap hadden we zonder het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.”
Jennifer Jamonin – eigenaar Het Duitse Bakkertje – Heerlen
Icoon Bakkerij

Kassa-apparatuur speciaal voor uw bakkerij

“Bent u benieuwd naar een kassassysteem van Weka voor uw bakkerij? Onze kasssa-expert komt graag bij u langs om u te adviseren!”

Breidt uw kassa uit met onze modules

Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereken uw ingrediënten op basis van verkooporders.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

De betrouwbaarheid van ons kassasysteem
is cruciaal,
zeker op drukke dagen

Probeer de gratis demo