“Besteed uw aandacht aan de klant, laat de kassa het werk doen”

De kassaoplossingen van Weka uit Limburg zijn de ideale toevoeging voor uw winkel. De systemen zijn makkelijk te gebruiken en bieden u alle functionaliteiten die u zoekt. Van voorraadbeheer tot pinbetalingen: met een Weka kassasysteem loopt uw zaak op rolletjes!

Met een Weka kassasystemen maakt u zelf eenvoudig prijskaartjes voor artikelen. Een artikel in uw winkel komt vaak in verschillende maten of diverse kleuren. Houd daar maar eens een goed overzicht van bij. De kassa’s van Weka maken gebruik van gebruiksvriendelijke kleur- en maatlijsten. Hierdoor houdt u altijd het overzicht over uw winkel en de artikelen. Ook als u meerdere filialen heeft.

De kledinglabels zijn eenvoudig te scannen en het systeem houdt automatisch uw voorraad bij. Hierdoor heeft u altijd een up-to-date overzicht van de voorraad én omzet.

Heeft u ook een webshop? Dan koppelt u het kassasysteem aan uw online winkel. Uw voorraad wordt door één systeem bijgehouden. Facturen print u eenvoudig uit. En loopt een bepaald artikel heel goed? Dan ziet u dit in een oogopslag in de kassa en bestelt u snel bij.
Met statistieken houdt u omzet, voorraad en artikelen bij. U kunt eenvoudig rapportages printen of deze meteen per mail doorsturen naar uw boekhouder.

“Sinds we een kassasysteem van Weka gebruiken werken we efficiënter en is onze omzet gestegen.”
Icoon Fashion

Branches binnen fashion

“Wij geven u graag een passend advies.”

Kassa-apparatuur speciaal voor modewinkels

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

De betrouwbaarheid van ons kassasysteem
is cruciaal,
zeker op drukke dagen

Probeer de gratis demo