Ieder kledingstuk komt in een verschillende maat en wie weet ook verschillende kleur. Een broek heeft vaak nog meer diversiteit in de lengtematen. Hoe houdt u het overzicht in uw winkel en magazijn? Met een kassaoplossing van Weka!
Maak eenvoudig prijskaartjes voor kledingartikelen in uw winkel met een Weka kassasysteem. De kassa maakt gebruik van gebruiksvriendelijke kleur- en maatlijsten. Hierdoor houdt u altijd het overzicht over uw winkel en de artikelen. Het menu is makkelijk te gebruiken waardoor u zelf kledinglabels maakt.

Er zijn diverse apparaten te koppelen aan de kassa. Denk hierbij aan een pinautomaat of scanner voor de prijskaartjes. Afrekenen gaat sneller door de visuele weergave van het wisselgeld. U hoeft niet meer te rekenen, dat doet de kassa voor u.
Of wat dacht u van een webshop! U houdt eenvoudig het overzicht van de voorraad bij door de kassa te koppelen aan modules voorraad- of artikelbeheer.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Mode

Kassa-apparatuur speciaal voor uw kledingwinkel

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw kledingwinkel.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.
Fashion
Fashion
Krijg meteen inzicht in prestaties en voorraden van elke productgroep U heeft hiermee ook nog betere sturing dankzij het seizoensbeheer.
Verkooporders
Verkooporders
Automatiseer uw verkooporders met de module Verkooporders. In de back-office kunt u gebruik maken van het uitgebreide ordermanagement.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.