In een winkel met een grote diversiteit aan artikelen zoals een schoenenwinkel, wilt u goed overzicht houden. Schoenen komen in diverse varianten, maten en kleuren. Het kassasysteem van Weka helpt u met het beheer van de artikelen en uw voorraad.

De kassa van Weka werkt met overzichtelijke kleur- en maatlijsten. Hierdoor heeft u op ieder moment controle over uw artikelen in de winkel en de voorraad. Ook als uw meerdere filialen heeft.
Met het eenvoudige kassamenu maakt u zelf schoenlabels aan. Deze labels worden afgedrukt in drievoud; één label voor de linker schoen, één voor de rechter en één voor op de doos. Zo voorkomt u kleurverschil tussen de schoenen en worden de juiste paren altijd samen verkocht.

Scan de labels van uw artikelen met een scanner en laat de klant met pin betalen. Afrekenen gaat zo een stuk sneller en de klant zal dat waarderen! Biedt de klant nog meer service door middel van een spaarsysteem. De klant zal sneller terugkomen naar uw schoenenzaak!
Wanneer u een webshop naast uw fysieke winkel heeft koppelt u deze aan één systeem. De voorraad en artikelen worden automatisch bijgehouden. U kunt ieder gewenst moment een up-to-date overzicht opvragen via rapportages en statistieken.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Schoenen

Kassa-apparatuur speciaal voor uw schoenenwinkel

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw schoenenwinkel.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.
Fashion
Fashion
Krijg meteen inzicht in prestaties en voorraden van elke productgroep U heeft hiermee ook nog betere sturing dankzij het seizoensbeheer.
Verkooporders
Verkooporders
Automatiseer uw verkooporders met de module Verkooporders. In de back-office kunt u gebruik maken van het uitgebreide ordermanagement.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.