Snel en efficiënt werken is in een café heel belangrijk. Zit uw terras of bar vol? Dan moet uw kassasysteem eenvoudig en snel te bedienen zijn. De kassa oplossingen van Weka voor uw café bieden een fijne workflow. Uw medewerkers zullen zich het menu snel eigen maken.
Met een handheld is uw bediening flexibel en mobiel door de gehele zaak. Het helpt om eenvoudig en efficiënt de bestelling op te nemen. In een oogopslag ziet u de tafelplattegrond op zowel een handheld als de kassa zelf.

Biedt uw klanten de mogelijkheid om zelf hun bestelling te plaatsen met hun mobiele telefoon. Uw gasten worden sneller geholpen en gaan tevreden naar huis. Dit werkt omzet verhogend en kosten verlagend.

Na een avond hard werken de balans opmaken? Met een paar eenvoudige handelingen krijgt u meteen inzicht in het gewerkte aantal uren, de omzet, voorraadbeheer en stuurt u alles eenvoudig door naar uw boekhouder.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Cafe
“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka

Kassa-apparatuur speciaal voor uw café

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw café.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Handheld
Handheld
Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Evenementen
Evenementen
Creëer eenvoudig zelf evenementen in de kassa, of importeer een evenement via Yesplan. Stel ieder evenement of activiteit precies naar wens samen.
Horeca tafelregistratie
Horeca tafelregistratie
De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.