Wanneer het druk is in uw cafetaria wilt u dat de klanten snel geholpen worden. Een kassasysteem van Weka is duidelijk en makkelijk te bedienen door uw medewerkers.
Het is mogelijk om afbeeldingen te gebruiken voor zowel de producten als het wisselgeld. Zo worden er minder fouten gemaakt en gaat bestellen en betalen sneller. Efficiënt en makkelijk werken noemen wij dat.

U kunt op de kassa een tafeloverzicht bijhouden en bestellingen eenvoudig opnemen met een handheld. Ook op de handheld heeft u in één oogopslag zicht op de status van de tafels.

Of laat uw klant zelf bestellen via de bestelzuil. Uw klant kan rustig zijn bestelling doen op de bestelzuil, waardoor u efficiënter de bestellingen kunt verwerken. Bij drukte wel zo fijn en geen lange wachtrijen meer voor de kassa. Eventueel kunt u ook nog kiezen voor de bestelapp, uw eigen app in de App Store of Google Play Store, hoe mooi zou dat zijn. Klanten bestellen en betalen vanuit thuis of onderweg terwijl u de bestelling klaarmaakt. U klant hoeft alleen zijn bestelling af te halen. Betaald heeft hij immers al!
Uw klant kan online een maaltijd bestellen en deze bij u ophalen of wanneer u dat aanbiedt: de bestelling bij de klant afleveren.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Catering
“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka

Kassa-apparatuur speciaal voor uw cafetaria

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw cafetaria.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Bestelbon cafetaria
Bestelbon cafetaria
Met deze module is het mogelijk om binnen één handeling een uitgebreide bestelbon te printen. De bonnen bevatten oplopende nummers.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Afhalen en bezorgen
Afhalen en bezorgen
Deze module is speciaal ontwikkeld voor de bezorgbranche. Het heeft zeer uitgebreide mogelijkheden voor bestelbonnen.
Horeca tafelregistratie
Horeca tafelregistratie
De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem.
Handheld
Handheld
Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen of tegoedkaarten uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.