Weka kassasystemen bieden gemak, efficiëntie en continuïteit in uw restaurant. Uw team speelt feilloos op elkaar in met de praktische kassasystemen van Weka. Van tafelplan tot de communicatie tussen keuken en bediening tot het afrekenen.
Er kunnen meerdere kassa’s op één systeem worden aangesloten. Hierdoor kunt u op ieder systeem of handheld de bestelling oproepen.

Uw klant heeft een onvergetelijke avond wanneer u hem/haar een unieke ervaring biedt die top is. Snel en goede service wordt door de klant gewaardeerd. U levert deze service met een Weka kassasysteem. U belooft de klant een geweldige ervaring, dat beloven wij u.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Restaurant
“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka

Kassa-apparatuur speciaal voor uw restaurant

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw restaurant.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Horeca tafelregistratie
Horeca tafelregistratie
De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem.
Handheld
Handheld
Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten.
Evenementen
Evenementen
Creëer eenvoudig zelf evenementen in de kassa, of importeer een evenement via Yesplan. Stel ieder evenement of activiteit precies naar wens samen.
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereken uw ingrediënten op basis van verkooporders.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.