“Weka heeft het ideale kassasysteem voor iedere winkel in de detailhandel of retail”

Bij Weka vindt u altijd een kassaoplossing die past bij uw winkel in Limburg.
Bent u een kleine groentewinkel en heeft u een simpele kassa met weegschaal nodig? Of heeft u een boekenwinkel met verschillende onderwerpen en titels? Voor iedere winkel in de detailhandel (retail) heeft Weka een kassaoplossing.
Alle kassa’s zijn eenvoudig te bedienen. Maak gebruik van afbeeldingen in het menu om snellopers makkelijk te vinden. Of scan de producten met een scanner. Laat klanten snel en eenvoudig betalen met een betaalautomaat.

U kunt de kassa koppelen aan een module die wordt bijgehouden door uw leverancier. Zo heeft u altijd up-to-date prijzen en voorraad bij de hand.
Ook als u een grotere winkelketen heeft of meerdere filialen dan is een kassa van Weka de oplossing. U houdt eenvoudig het overzicht van uw voorraad per filiaal bij. Door middel van rapportages van omzet of gewerkte uren per filiaal hebt u inzicht in de voor u kritieke cijfers. Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor uw winkel vindt u terug in een kassa van Weka.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka
Icoon Retail

Kassa-apparatuur speciaal voor de retail & detailhandel

“Wij geven u graag een passend advies.”

Breidt uw kassa uit met onze modules

Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Verkooporders
Verkooporders
Automatiseer uw verkooporders met de module Verkooporders. In de back-office kunt u gebruik maken van het uitgebreide ordermanagement.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Financieel export
Financieel export
De module biedt de mogelijkheid om diverse financiële exporten te maken. Deze zijn direct importeerbaar in de bekende administratiepakketten.

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

De betrouwbaarheid van ons kassasysteem
is cruciaal,
zeker op drukke dagen

Probeer de gratis demo