“Wij stellen uw behoefte én die van uw cliënt centraal”

Bij uw zorginstelling draait alles om de best mogelijke zorg voor de cliënten. Zelfstandigheid is voor veel bewoners van een zorginstelling belangrijk.
In zorginstellingen zijn daarom vaak winkels aanwezig waar cliënten hun boodschappen kunnen doen of naar de kapper kunnen gaan. Vaak is er ook een plek met horeca voorzieningen.
Echter is het soms voor cliënten lastig om met contant geld te betalen. De voorkeur gaat uit naar afrekenen met een factuur achteraf, chipkaart oplossingen of een verrekening via de budgettering of brood-gelden.

Voor u én de cliënt is het belangrijk dat deze handelingen goed en overzichtelijk verlopen. Een kassasysteem van Weka uit Limburg ontzorgt u door een all-in oplossing te bieden voor alle afrekenpunten binnen uw zorginstelling. De cliënt kan met een pas overal betalen. In het systeem krijgt u een overzicht van betalingen en afhandelingen per cliënt. U kunt duidelijke en overzichtelijke rapportages en facturen opvragen en printen.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka
Icoon Zorg

Kassa-apparatuur speciaal voor zorginstellingen

“Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor het best passende kassa systeem binnen uw organisatie.”

Breidt uw kassa uit met onze modules

Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Horeca tafelregistratie
Horeca tafelregistratie
De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Handheld
Handheld
Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.

Business Cases

Deze nieuwe stap hadden we zonder
het nieuwe kassasysteem niet kunnen zetten.
Het werkt super efficiënt.

De betrouwbaarheid van ons kassasysteem
is cruciaal,
zeker op drukke dagen

Probeer de gratis demo