Embedded Kassasystemen

Weka biedt u embedded kassasystemen van Uniwell.
De Uniwell HX-serie is de nieuwste generatie in kassasystemen. De volledig nieuw ontwikkelde HX-5500 en HX-2500 hebben uitgebreide functionaliteiten, zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een overzichtelijke bediening. Deze modellen beschikken over het beproefde Uniwell besturingssysteem en hebben een scherpe prijsstelling.

Iedere gebruiker kan werken met de kassaoplossingen van Uniwell door de eenvoudige bediening. U kunt de kassa eenvoudig zelf programmeren met de menu gestuurde opbouw. Het systeem vraagt zelf om bepaalde informatie zoals bereidingswijzen en bijgerechten. Bij keuzemenu’s toont de kassa per gang de te kiezen gerechten.
Het kassasysteem van Uniwell is volledig Nederlandstalig. Hiermee bespaart u kosten voor uitgebreide trainingen om de software te begrijpen.

De Uniwell HX-2500/5500 is uit te voeren met grafische tafelplattegronden. Hierdoor heeft u in één oogopslag uw zaak in beeld. De kleur van de tafel toont de status: vrij, bezet, gereserveerd enzovoorts. U kunt in de kassa ook (vaste) gasten registreren.

Op één kassa kunnen meerdere medewerkers door elkaar registreren. Meerdere kassaterminals kunnen worden geïntegreerd op het standaard kassanetwerk. Hierdoor kunnen tafelrekeningen op een andere terminal worden opgepakt om een gecumuleerde rapportage te genereren. Het is daarbij mogelijk om verschillende modellen uit de HX-serie in één netwerk op te nemen.

Hoe kiest u de juiste kassa die bij u past?

Onze embedded kassasystemen

Uniwell HX 5500Uniwell HX 2500 /P
Kassabon met logovinkjevinkje
Tafel / rekening registratiekruisvinkje
Grafische tafelplattegrondsterster
Tafel status d.m.v kleurenkruiskruis
Tafel timer t.b.v. all you can eatvinkjekruis
Meerde rekeningen op 1 tafelvinkjekruis
Tafel / rekening splitsen en samenvoegenvinkjekruis
Rekening heropenenvinkjekruis
Registeren op PLU nummervinkjekruis
Automatische gangen splitsing op bestelbonvinkjekruis

Voor iedere branche een passende kassa