Bestelbon cafetaria

Met deze module is het mogelijk om binnen één handeling een uitgebreide bestelbon te printen.

De bonnen bevatten oplopende nummers.

Door de koppeling met de keukenprinter, komt de bon meteen op de juiste plek terecht.

“Wij geven u graag een passend advies.”

De volgende modules zijn mogelijk bij het kassasysteem van Mplus

MplusKASSA Pro
MplusKASSA Pro
Elke werkplek begint met de MplusKASSA Pro module. Dit is de basis van het kassasysteem. Ervaar optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit.
Artikelenbeheer Pro
Artikelenbeheer Pro
Met Artikelenbeheer Pro kunt u uitgebreid uw artikelen beheren. Ervaar het gebruiksgemak door de toevoeging van afbeeldingen. Dit geeft in één oogopslag inzicht in uw voorraad.
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereken uw ingrediënten op basis van verkooporders.
Sales & Acties
Sales & Acties
Creëer eenvoudig kortingen op maat. Kies uit alle denkbare kortingen: groepskortingen, staffelkorting, X voor de prijs van Y, mixmatch, setprijzen, individuele kortingen of cashkorting.
Extern artikelenbeheer
Extern artikelenbeheer
Ervaar het gemak met de module Extern Artikelenbeheer. Via uw leverancier worden de artikelen automatisch beheerd. Deze module is nodig om de koppeling te maken met een extern kanaal.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.
Horeca tafelregistratie
Horeca tafelregistratie
De module Horeca Tafelregistratie maakt het mogelijk om te kunnen bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Dit is volledig geïntegreerd met het keukenmanagement systeem.
Handheld
Handheld
Met deze module kunt u een handheld koppelen aan het kassasysteem. Handhelds dragen bij aan de effectiviteit tijdens het bedienen van uw gasten.
Bestelbon cafetaria
Bestelbon cafetaria
Met deze module is het mogelijk om binnen één handeling een uitgebreide bestelbon te printen. De bonnen bevatten oplopende nummers.
Chinese tekens
Chinese tekens
Deze module maakt het mogelijk om de tekst in Chinese tekens op de bestelbonnen te plaatsen. Ideaal voor keukens met Chinees personeel.
Afhalen en bezorgen
Afhalen en bezorgen
Deze module is speciaal ontwikkeld voor de bezorgbranche. Het heeft zeer uitgebreide mogelijkheden voor bestelbonnen.
Evenementen
Evenementen
Creëer eenvoudig zelf evenementen in de kassa, of importeer een evenement via Yesplan. Stel ieder evenement of activiteit precies naar wens samen.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Fashion
Fashion
Krijg meteen inzicht in prestaties en voorraden van elke productgroep U heeft hiermee ook nog betere sturing dankzij het seizoensbeheer.
Offerte
Offerte
De module Offerte maakt het mogelijk om een offerte op te stellen en deze direct te printen of te verzenden via e-mail.
Verkooporders
Verkooporders
Automatiseer uw verkooporders met de module Verkooporders. In de back-office kunt u gebruik maken van het uitgebreide ordermanagement.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Financieel export
Financieel export
De module biedt de mogelijkheid om diverse financiële exporten te maken. Deze zijn direct importeerbaar in de bekende administratiepakketten.