De kassa expert van Limburg

Logo Weka Kassasystemen

Weka is opgericht in april 1987 door de heer H. Lemmens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met 5 medewerkers. Wij zijn gevestigd in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg in Klimmen (nabij Valkenburg a/d Geul).

Ondernemers in Limburg kiezen niet zomaar voor Weka. Zij zijn inmiddels overtuigd van de hoge kwaliteit, service en persoonlijke benadering die wij leveren.
We zijn de meest resultaatgerichte adviseur en leverancier van afrekensystemen in Limburg. Wat we beloven maken we waar.

Wij zijn betrouwbaar, betrokken en vooruitstrevend.

Betrouwbaar
U kunt erop rekenen dat we onze afspraken nakomen. We doen en realiseren wat we beloven. Dit geldt voor onze adviezen, onze oplossingen, voor onze service en nazorg.

Betrokken
Wij stellen uw vraag centraal. Wat zijn uw behoeften. Samen met u werken we aan dé oplossing van uw vraagstuk. Daag ons uit!

Vooruitstrevend
Wij hebben een vooruitstrevend karakter. In de afgelopen 30 jaar hebben we zeer hoog kennisniveau opgedaan van de markt en mogelijkheden in kassasystemen. Wij bieden u kassaoplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

 

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Pictogram kassa

MERK & SOFTWARE ONAFHANKELIJK

Altijd het beste advies voor uw specifieke situatie

Pictogram betrouwbaar

BETROUWBAAR

Wij maken waar wat we aan u beloven

Pictogram betrokken

BETROKKEN

Wij luisteren naar u
en uw wensen

Pictogram statistieken

VOORUITSTREVEND

Altijd up-to-date met nieuwe koppelingen en mogelijkheden

Pictogram sparen

BESPAAR

Het beste systeem passend bij uw bedrijf én budget

Pictogram gebruiksvriendelijk

GEBRUIKS­VRIENDELIJK

Iedereen kan een kassasysteem van Weka bedienen

Pictogram tijd

REALTIME

Op ieder gewenst moment inzicht in statistieken en rapportages

Pictogram continuiteit

CONTINUÏTEIT

Snelle en goede service bij calamiteiten, 7 dagen per week

Voor iedere branche een kassasysteem
Weka is al ruim 30 jaar de kassa-expert van Noord-Limburg, Midden-Limburg, Parkstad, Mergelland en de Mijnstreek.
Voor iedere plek waar afgerekend moet worden heeft Weka een specifieke kassa-oplossing.
Of u nu een horecazaak heeft in zoals een restaurant, café, hotel of cafetaria of een retailzaak zoals een schoenenwinkel of kledingwinkel. Diverse bakkerijen en zorginstellingen kozen voor een kassa van Weka en we hebben ook kassasystemen voor voor bedrijfskantines en sportkantines.

We adviseren u graag bij de aanschaf van een kassa.
Weka heeft eenvoudige embedded kassasystemen en PC of point of sale-kassa’s. Deze systemen zijn te koppelen aan diverse kassa-apparatuur zoals betaalautomaten, handhelds, weegschalen of bestelzuilen.
Er zijn diverse modules en koppelingen beschikbaar voor een optimale bedrijfsvoering. We kijken graag samen met u naar en een betrouwbaar afrekensysteem voor uw zaak. Zo haalt u u meer uit uw kassa én uw bedrijf.

Service
Ervaar het Weka gevoel. Geef ons uw vertrouwen en wij beloven u hoge kwaliteit, onovertroffen service en een persoonlijke benadering. Bij ons bent u geen nummer maar een belangrijke klant. Wij luisteren naar uw wensen en zetten uw behoefte centraal. Wij willen het u en uw klant zo gemakkelijk mogelijk maken.
Ook nadat u een afrekensysteem bij ons heeft aangeschaft gaat onze belofte en service door. Wij hebben een eigen technische dienst die 7 dagen per week voor u en uw kassasysteem klaar staat. Dit kan zowel via onze telefonische helpdesk als bij u op de zaak door heel Limburg.

“Wij geven u graag een passend advies.”