Bij een bedrijfskantine draait alles om de pauzes. In ‘de stilte voor de storm’ maakt u de maaltijden klaar en presenteert u deze in de vitrine. Tijdens de pauze loopt het storm en wil iedereen graag zo snel mogelijk eten. Het is daarom belangrijk dat uw kassasysteem snel en efficiënt te gebruiken is.
Dagelijks gebruikte producten plaatst u eenvoudig onder snelknoppen. Afrekenen gaat zo een stuk sneller omdat u niet hoeft te zoeken. Het wisselgeld krijgt u in afbeeldingen te zien op de kassa waardoor ook afrekenen sneller gaat. Of laat kantine bezoekers gewoon met pin of een tegoedkaart betalen.

Wat zou er nog mooier zijn, dan in de piek een zelfbedieningskassa in te zetten. Uw gasten bestellen zelf hun gekozen producten en rekenen deze geheel zelfstandig af. Via de afgebeelde pictogrammen en foto’s werkt dit snel en eenvoudig. Hierdoor kunt u met minder personeel meer gasten sneller helpen.

Met een eigen kaart- of opwaardeersysteem in uw bedrijf blijven de betalingen ook binnenshuis. Voor sommige bedrijven is dit wenselijk. De kassa is hier ook op ingericht. U kunt diverse financiële rapportages afdrukken, versturen per email of u kiest voor een financiële koppeling. Uw accountant zal u dankbaar zijn!

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Bedrijfscatering
“Sinds we een kassasysteem van Weka gebruiken werken we efficiënter en is onze omzet gestegen.”
Susanne Jansen – eigenaar kledingzaak Your Story – Valkenburg
Kantines

Kassa-apparatuur speciaal voor bedrijfscatering

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw bedrijfscatering.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereken uw ingrediënten op basis van verkooporders.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.