Maak het uw gast gemakkelijk: online reserveren, een drankje in de bar registreren en afrekenen of op de kamer parkeren. Dit alles kan met een kassasysteem van Weka.
U kunt de kassa inrichten zoals u dat wilt. Met eenvoudige menu’s die door iedere werknemer eenvoudig zijn te begrijpen. Zo werkt u foutloos en overzichtelijk met als resultaat: uw klant krijgt één complete rekening.

Verlies geen tijd meer aan het inplannen van uw medewerkers en het maken van rapportages. U krijgt na werktijd een helder en duidelijk overzicht van de gewerkte uren. Stuur deze vervolgens meteen door naar uw boekhouder voor de salarisadministratie. Of kies voor een koppeling met uw personeelsplanner. Zo kunt u meer aandacht besteden aan uw gasten. Geef ze een onvergetelijke beleving in uw hotel.

Weka kassasystemen, oplossingen met toegevoegde waarde.

Icoon Hotel
“De toegevoegde waarde zit hem in de details van de oplossingen die we leveren.”
Tom Lemmens – eigenaar Weka

Kassa-apparatuur speciaal voor uw hotel

Ontdek wat Weka kassasystemen kan betekenen voor uw hotel.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Onze ervaren adviseurs denken graag me u mee!

Breidt uw kassa uit met onze modules

Pinkoppeling
Pinkoppeling
Koppeling met diverse pinautomaten mogelijk waaronder Atos en CCV.
Offerte
Offerte
De module Offerte maakt het mogelijk om een offerte op te stellen en deze direct te printen of te verzenden via e-mail.
Urenregistratie
Urenregistratie
Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is.
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer
De module Voorraadbeheer biedt overzicht in de voorraden. Hierdoor is het mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. De artikelhistorie is ook meteen inzichtelijk.
Klantenbeheer met acties
Klantenbeheer met acties
Deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Dit kan met het sparen van punten, tegoeden, en het bieden van klantkortingen.
Facturatie
Facturatie
Met de module Facturatie kunt u gemakkelijk en direct factureren. Daarnaast maakt u gemakkelijk verzamelfacturen en beheert u openstaande debiteuren.
Cadeaupas
Cadeaupas
Met deze module kunt u uw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven zodat uw klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken.