Pinnen

Vaste betaalautomaten

U heeft als ondernemer een stabiele betaaloplossing nodig. Een waarbij u de klant snel en eenvoudig kunt helpen en betalingen kunt afronden. Bijvoorbeeld met een betaaloplossing die vast op uw toonbank staat.
De CCV gekoppelde betaalautomaat is een voordelige, vaste betaaloplossing. De automaat koppelt met uw kassasysteem. U hoeft daardoor niet nogmaals het bedrag op de automaat over te typen. Dit systeem werk foutloos en bespaart kostbare tijd bij het afrekenen. Met de CCV gekoppelde betaalautomaat creëert u in uw zaak één vast betaalpunt voor uw klanten. Snel, foutloos, simpel.

 

Mobiele betaalautomaten

Ook wanneer u geen vast verkooppunt hebt in uw zaak, wilt u het uw klanten zo makkelijk mogelijk maken. Denk hierbij aan een horecaondernemer met een terras. Een mobiele pinautomaat helpt u hierbij. Gasten hoeven niet meer naar binnen om te betalen.

Wanneer u in de zaak een stabiel Wifi netwerk heeft is de CCV Mobile Wifi betaalautomaat een goede optie. Indien u niet afhankelijk wilt zijn van Wifi dan is er ook de mogelijkheid om over het 4G netwerk te pinnen. Wij adviseren u graag over welke betaalautomaat het beste bij uw onderneming past.

“Wij geven u graag een passend advies.”