Uniwell HX 5500

De nieuwste generatie: functioneel en overzichtelijk

De Uniwell HX-serie luidt de nieuwste generatie op kassagebied in. De uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke bediening kenmerken de volledig nieuw ontwikkelde HX-5500 en HX-2500. Deze modellen beschikken naast het beproefde Uniwell besturingssysteem over een scherpe prijsstelling.

Kenmerken van de HX-2500/5500
Door de eenvoudige bediening en de logische volgorde van programmeren, kan iedere gebruiker met deze systemen snel uit de voeten. Door de menugestuurde opbouw, vraagt het systeem zelf om bepaalde informatie zoals bereidingswijzen en bijgerechten. Bij keuzemenu’s toont het systeem per gang de te kiezen gerechten. Het systeem is volledig Nederlandstalig. Hiermee bespaart u kosten voor uitgebreide trainingen.

De Uniwell HX-2500/5500 is tevens uit te voeren met grafische tafelplattegronden. Deze plattegronden geven een duidelijke weergave van uw zaak. De kleur van de tafel toont de status van de tafels (vrij, bezet, gereserveerd etc.). Het is daarbij mogelijk om (vaste) gasten in het systeem vast te leggen.

Het is mogelijk op één kassa met meerdere bedienden door elkaar te registreren. Door het standaard kassanetwerk kunnen zonder extra kosten meerdere kassaterminals geïntegreerd worden. Daardoor wordt het mogelijk tafelrekeningen en bedienden op een andere terminal op te pakken en gecumuleerde rapportage te genereren. Het is daarbij mogelijk om verschillende modellen uit de HX-serie in één netwerk op te nemen.

Modulaire opbouw
De Uniwell HX-2500/5500 zijn geen pc’s, maar flash-rom gebaseerde kassasystemen. Dit komt de snelheid, het bedieningsgemak en de stabiliteit ten goede. Immers de systemen zijn vanaf de basis ontwikkeld als kassa en niet als computer. De HX-5500 heeft een 15,6” breedbeeld en volledig randloos full colour scherm. De compacte HX-2500 heeft een 10,1” breedbeeld en volledig randloos full colour scherm. De voet van de HX-5500 is demontabel, waardoor de terminal op een paal, muurbeugel of beweegbare arm gemonteerd kan worden. Voor de compacte HX-2500 is optioneel een zware en stevige stand leverbaar.

De systemen zijn door de modulaire opbouw te koppelen met o.a. bar-, keuken- en rekeningprinters alsmede met een pc. Optioneel zijn kelnersloten, vingerprintreaders en klantendisplays leverbaar (compacte met twee regels of grote LCD-klantendisplays).
De Uniwell HX-2500/5500 kunnen gekoppeld worden met de Uniwell Phoenix Android handheldterminals, type MT-100. De Uniwell terminals zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca en zijn derhalve robuust, spatwaterdicht en uitermate betrouwbaar. Deze werken minimaal 8 uur aaneengesloten op een accu. De Uniwell handheld wordt standaard geleverd inclusief een luxe bureaulader, een heuptasje en een bevestigingskoord. Een acculader met reservebatterij is optioneel leverbaar. Naast deze Uniwell is ook de scherper geprijsde Android CAT handheld leverbaar.

Maak eenvoudig rapportages
Weka Kassasystemen levert verschillende backoffice softwarepakketten, waarmee u het systeem vanaf de pc kunt programmeren en omzetgegevens kunt uitlezen. De HX-modellen zijn voorzien van een groot aantal voorgedefinieerde rapportages. Deze financiële artikel-, groepen-, urenverkoop- en bedienderapportages zijn zowel per dag als per periode uit te draaien. Tevens kan men zelf rapportages genereren en daarbij van-tot selecties bepalen.
De HX-modellen zijn uitgevoerd met een SD-slot en meerdere USB-poorten. Dit maakt het mogelijk om met een SD-kaartje of USB-stick de programmering, de verkoopdata/ omzetrapporten en het elektronisch journaal te back-uppen en terug te zetten.
Voor u als gebruiker is het prettig te weten, dat zowel het kassabesturingssysteem als de backoffice software door dezelfde softwareafdeling van Uniwell ontwikkeld worden.

Hoe kiest u de juiste kassa die bij u past?

Specificaties

Uniwell HX 5500 Uniwell HX 2500 /P
Kassabon met logo vinkje vinkje
Tafel / rekening registratie kruis vinkje
Grafische tafelplattegrond ster ster
Tafel status d.m.v kleuren kruis kruis
Tafel timer t.b.v. all you can eat vinkje kruis
Meerde rekeningen op 1 tafel vinkje kruis
Tafel / rekening splitsen en samenvoegen vinkje kruis
Rekening heropenen vinkje kruis
Registeren op PLU nummer vinkje kruis
Automatische gangen splitsing op bestelbon vinkje kruis

Voor iedere branche een passende kassa